söndag 11 maj 2008

"Spionage"... i inspirationssyfte

Spana in!!! Endast ett stenkast från där vi bor finns detta fantastiska lilla trädgårdshus med tillhörande växthus. Det är något i den stilen jag vill göra med ett av våra egna småhus. Vi krypkörde förbi och jag fotade från bilen, som en äkta paparazzi, och kände mig lite fånig samtidigt. Men, som sagt detta lilla hus inspireras jag av när jag drömmer om kommande projekt. / Marie

5 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

halloj marie!

förstår er krypkörning, sååååå fint! att hitta inspiration här och där är ju underbart att smaka på till ens egna ideér får växa fram!

ha det gott!
kram lotten

Galleri Hönshuset sa...

Hämtar man inspiration får man smygfota tycker jag. Det ser riktigt fint ut, lycka till med ert projekt. Ha det bra. Pirre

Gårdsromantik sa...

Här har du en till mammarazzi.
Jag har länge tänkt fota en underbar herrgårdsvilla och nu var äntligen kameran med - men fråga? Näe man kanske får nej - så jag smög mig allt närmare över dydiken - livrädd att någon skulle komma och haffa mig. Maken höll på att skämmas ihjäl.

Förstår att du blev inspirerad - så vackert!

Kram Maud

Iris sa...

Äh, lite spioneri är ju tillåtet. De som har huset borde ju vara smickrade :)

Huset mitt i byn sa...

Jag ser dig framför mig.....med kameran i högsta hugg *ler* JAg brukar oxå göra så, sist var vi på span efter fina staket och broar, jag fick många fina tips kan jag lova.

Ha en fin vecka
Pernilla