fredag 11 juli 2008

Från semestern


"Renoveringsobjekt!" / Hus med potential / Ruckel - välj själv! Jag såg bortom det skabbiga just två hus med potential. Att det nedersta dessutom har vidunderlig havsutsikt gör inte saken sämre. Det är kul att plåta hus när man promenerar omkring på semestern. Man gör ju sällan något av de där bilderna sen, men det är ju det som är så bra med digitalkamera och bilder. Man kan bara slänga dem i papperskorgen när man är trött på dem.
Idag sitter jag inne och tjurar! Varför då, kan man undra... Jo, igår hyrde jag en byggställning för att kunna måla gavlar och vindskivor på hus och stall. Jag hann väl måla en fjärdedel igår kväll. Idag satte jag väckarklockan på 07.00 och steg upp glad i hågen och full av energi. Vad ser jag då? - om inte en helt igenmulen och grå himmel. Jag klättrar i alla fall upp på byggställningen, men hinner inte mer än måla två kvadratmeter så öppnar sig himlen. No more painting today =(

3 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Hej där!

Har varit här en gång förut men tappade bort dig :-) Har därför tagit mig friheten att länka dig om det var ok. Om inte så får du säga till. Nu ska jag kolla in all jag har missat.

Kram Carina

En inredoholic sa...

Så underbara bilder!! Jag bara sitter och njuter, med en kopp kaffe i handen :)
Kram
Jannice

BROCANTE sa...

Det kommer en dag i morgen også. Du får nok malt en eller annen dag skal du se. I mellomtiden kan du jo nyte livet?