lördag 14 augusti 2010

Garanterat ekologiskt!

Årets första rödbetsskörd från egna landet! Jag rekommenderar verkligen dessa lättodlade och användbara betor. Ett kanonrecept är följande: koka rödbetorna tills skalen släpper (ca 20-30 min.), spola dem i iskallt vatten och dra av skalet, skär dem i lagom stora bitar och lägg dem i en pajform, smula över fetaost och ringla över ganska rikligt med flytande honung. Ställ in dem i ugnen inställd på grill, högt upp i ca 5-7 min. Tag ut dem och strö över färsk hackad rosmarin och ringla över lite mer honung. Äts med fördel som tillbehör till grillat kött. M

5 kommentarer:

Alberte sa...

Så deilig! Innbydene bilde.
Ha en deilig lørdag!
♥♥
Jannicke

where the forest end... sa...

Det lät riktigt gott!

Jag är nyfiken på erat kök :P Kommer det bilder snart.....?

/charlotta

Anonym sa...

Så underbart!
Kram Malin

LIVS LYST sa...

Hei!

For et nydelig hus i headingen. Er det deres hus på landet?? Så herlig. Det så fantastisk ut. Et rødt hus i skogen...! herlig!

Liv

Madame Edith sa...

Vilken härlig blogg du har!!!