söndag 20 april 2008

Uteliv

Äntligen! Helgen har bjudit på strålande sol och vårvärme!!! Igår var jag ute i trädgården och pysslade i hela åtta timmar!! Så härligt! Lökar planterades, ogräs (redan) rensades och blommor planterades både här och där. Ett besök i trädgårdsbutiken innebar shopping av en rostig urna, rostiga rabattkanter och lite annat smått och gott. En del rost blev det =) Strax tänds grillen för första gången i år. Ha det underbart! (i morgon ser nog fejset ut som ett stoppljus efter all sol jag fått både igår och idag, men jag bjuder kollegorna på det)

8 kommentarer:

Mamma C sa...

Visst har det varit skönt denna helg. Vi har oxå varit ute i stort sätt hela dagarna. Vi gjorde vår premiärgrillning igår.
Kram mamma c

Saramedflera sa...

Hejsan
Vi ser ut som små kräftor hela familjen efter solen igår. att man aldrig lär sig....
Vi grillade också igår.
Kram Sara

Kristina sa...

Hej
Underbart med sol, man tror inte det är sant, vill också greja i trädgården, men just nu säger armarna ifrån. Du tar så fina bilder, jag får nog skaffa mig en annan kamera.
kram

Bergagårdens Lina sa...

Ja det är så härligt att vara ute och fixa på gården! Även om näsan flagnar lite idag... :)

Hem & Lyckas Mia sa...

Låter riktigt mysig, visst har vi haft ett härligt väder! Men vågar knappt säga det högt utifall att väderguden ångrar sig.. ;-) Penséer är vackert, har också det i trädgården nu. kram!

Cecilia sa...

Godmorgon! Ja visst har det varit underbart väder!!! Mna vill inte gå in! Är så himla sugen på att plantera vår blommor ute i krukorna, men har lärt mig av mina misstag och nätter med frost! Så det får nog vänta några veckor till....
Kram Cecilia

me and alice sa...

Visst är det underbart med solen och trädgårdarbete...
Vad är det för rostiga kanter du köpt till rabatterna? Det lät spännande...
kram Susanne

Bergagårdens Lina sa...

Hej Hej!

Tycker mycket om din blogg så därför har jag valt att utmana dig! Kika gärna in på min blogg om du vill anta utmaningen!